Webshop

zondag 3 juli 2011

Vakantieverslag deel 7

We hebben een paar heerlijk zonnige dagen gehad! In de avond als de zon op de camping weg is ga ik meestal nog even met River naar Har. Die zit hij dan lekker op de steiger met wat kennissen te vissen. 
Daar is het dan nog heerlijk uit te houden. 


River heeft vanaf gisteren wat liefdesverdriet! Zijn vriendinnetje Nancy moest naar huis toe. 
Wij vonden het ook jammer dat Nancy alweer naar huis moest, want de baasjes van Nancy waren ook erg leuk. Maar … Misschien zien we elkaar volgend jaar weer! Ook zij vonden het heerlijk op deze camping.


Gisteren zijn we naar Falun gereden. Dat ligt in de provincie Dalarna. Daar waren we nog nooit geweest. Het is daar zo mooi! De plannen voor het volgend jaar hebben we alweer klaar! In Falun was een grote kopermijn, en die hebben we bezocht. We hebben een rondleiding genomen die was 65 meter diep! En koud! … 5 graden … Brrrr
Er werden hele bijzondere verhalen verteld, zo weten we nou waarom de huisjes in Zweden vaak Falun Rood zijn. Die kleurstof word ook uit die mijn gehaald.
Mocht je ooit in de buurt komen van Falun, dan  moet je deze mijn echt gaan bekijken.

 
Waarschijnlijk vertrekken we dinsdag naar de volgende camping, in Lidköping. Dat ligt alweer meer naar het zuiden (richting huis …).

Heel veel groetjes uit Hedesunda, Sverige!

Groetjes San

2 opmerkingen:

  1. Wat een zaligheid!! Ik ga je snel mij adres mailen... als je het deze zaterdag op de post doet, heb ik het denk ik nog net voordat ik met vakantie ga. Hahaha! Wat een timing hè ;-)
    Geniet ze nog even!! Groetjes, Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben weer leuke dingen gedaan. Je reisverslagen zijn erg leuk om te lezen. Ik hoop dat jullie het op de volgende camping ook leuk hebben. Groetjes Dicky

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...