Webshop

woensdag 6 juli 2011

Vakantieverslag deel 8 (XXL!)

Onze vakantie zit er bijna op ... Als alles goed gaat zijn we zaterdagavond weer thuis. 
Het is alweer een tijdje geleden geweest dat ik een vakantieberichtje heb geplaatst, dus heb ik heel veel te vertellen. Ik had Sidney beloofd een kussentje te haken. Toen die klaar was heb ik Sunny-day geholpen met haar kussentje. Allebei waren ze blij met het resultaat! Tussendoor had ik voor Sunny-day ook nog een tasje gehaakt. Dinsdagmorgen zijn we met pijn in ons hart vertrokken uit Hedesunda. Sunny-day vond helemaal niet leuk! Huilend zei ze: "Ik wil niet dat je weg gaat!" En toen hield ik het ook niet meer droog! Ze had ook nog wat voor mij gemaakt! Een supermooie armband, een ... Een granny vierkantje! Die ze helemaal zelf gehaakt had! In de Sunny-day kleuren! Ik ben er zo blij mee! 
We hebben echt moeten beloven dat we volgend jaar weer langs zouden komen ... 
Misschien dat we deze winter nog wel een paar dagen Stockholm doen,
en als we dan toch in de buurt zijn ...


We hebben trouwens ook nog wat geleerd van Sidney en Sunny-day! Ze hebben ons deze heerlijke besjes laten proeven. Ze lijken het meeste op hele kleine aardbeien. Ze groeien echt overal, en ze smaken heerlijk! Ik weet alleen niet meer zo ze heten ...


Dinsdagmorgen zijn we dus vertrokken naar Lidköping. Bijna op de helft ligt Örebro. Daar waren we even gestopt om onze benen te strekken en wat boodschappen te doen en wat te eten. Nou lag daar ook een grote hengelsport zaak! Daar wou Har wel even kijken. Ik geloof dat hij daar wel een uur binnen is geweest! Hij zei: "Ik heb al veel gezien ... Maar dit!" Even vertalen voor de meiden: Het was dus de IKEA onder de hengelsportzaken! Wat later dan gepland kwamen we aan op de camping. Een megacamping ... Niet echt iets voor ons ... Maar er waren leuke dingen in de buurt te doen ... en het is toch maar voor 2 dagen!


Vandaag zijn we heel even Lidköping ingegaan. Even shoppen, en ... er was markt (meteen een bakje overheerlijk Zweedse aardbeien gekocht)! Ook altijd leuk. Ze hebben echt de leukste winkeltjes hier.
Daarna zijn we een lekkere wandeling gaan maken in een natuurgebied (Källstorp) hier in de buurt. Wat kan ik daar toch van genieten, zo mooi is het hier! Het een wandeling van 5 km. Ik moet daarbij zeggen dat het Zweedse km zijn, die kloppen niet helemaal met de Nederlandse km ... dat idee hebben wij! 
Jeetje wat kan 5 km ver zijn!


Maar we waren nog niet moe! Dus ... een eind verder op was nog een natuurreservaat (Hindens Rev) waar we graag naar toe wilde. Ach, dan doen we die vandaag ook meteen! Ook 5 km ... weer van die Zweedse km! Het was een zware wandeling, maar zeker de moeite waard! Onderweg hebben we nog een adder gezien. We moesten 2,5 km lopen naar het eind punt ... En daar was een schitterend uitzicht! ... En toen weer terug ... Zelfs River was helemaal op!


Voor morgen (onze laatste dag in Zweden!) hebben we nog wat leuke dingen gepland.
Morgenvroeg willen we even naar de outlet van iitalla, en daarna willen we nog wandelen in Kinne-Kulle, daar moet het ook erg mooi zijn!
Groetjes San

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie en ook nog es mooi weer!!!
  Geniet van de laatste dagen en voor straks, goede reis naar huis.
  Groetjes, Truus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, misschien moet ik ook maar op vakantie naar Zweden met de camper... kunnen mijn naai- en haakspulletjes mee ;-) Da's natuurlijk wat lastig in een backpack. het ziet er daar zalig uit. Weg van alles, lijkt me heel fijn.
  Ik mail je zo even mijn adres :-)
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk vakantie verslag weer! Mooie foto's en leuke haakwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owww wat een leuk verslag!! Wat heb je leuke haakwerkjes gemaakt!!!

  Tot snel!

  X Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk verslag weer. Je hebt ook weer hele mooie haakwerkjes gemaakt. De foto's zien er ook geweldig uit. Nog veel plezier de laatste dagen en goeie reis terug naar huis. Groetjes Dicky

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...