Webshop

dinsdag 14 december 2010

Zoëdag 14 December

Vandaag hebben we feest, River is vandaag jarig! Hij is 7 jaar geworden. En we hopen dat River nog heeeeeel erg lang bij ons mag blijven! Omdat Zoëdag samen met de verjaardag van River viel, hebben we samen er wat gezelligs van gemaakt. Zoë en ik hebben samen echte hondekoekjes gebakken voor River. Ik had het recept al een hele tijd geleden op internet gevonden. Het is erg gemakkelijk en leuk om te doen. Zoë kwam zelf met de vraag: "Krijgt River ook een kroontje?" Ja... en wat zeg je dan? ... Tuurlijk maken we een verjaardagskroon! Of River daar zo blij mee was, zie je wel op de foto ;)
En als iemand jarig is, dan moet die trakteren! Dus hebben we voor Hummer & Boelie (de honden van Zoë) een zakje gemaakt, gevuld met zelfgemaakte hondekoekjes!


Maar ja... Nou hadden wij niks lekkers op deze feestdag! 
Natuurlijk hebben we voor ons zelf ook wat lekkers gebakken. Chocolademuffins met roze prinsessenglazuur en gekleurde hagelslag!


5 opmerkingen:

 1. Hoi San, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van River! Wauw, wat een geweldig feest was het bij jou en Zoë vandaag zeg, fantastisch al die baksels! Wat vonden de honden van de koekjes? Wat doen jullie toch altijd leuke dingen samen, prachtig weer.
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. River; Hieperdepiep HOERA!!!
  Super leuk, ik heb het recept meteen opgeslagen. Juultje is in januari jarig, dus...
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh en San: ja, ik maak de headers van creJJtion zelf. Het zijn foto's waar ik in powerpoint letters overheen plak. De J's zijn dit keer chocoladeletters, haha. Dankjewel voor je leuke reactie erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee zeg, hondenkoekjes bakken!
  Gefeliciteerd met River.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben meteen ook volger geworden.
  Wil graag meegenieten van jou creaties.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...