Webshop

zaterdag 18 december 2010

Kerstkadootje

Ik ben deze week druk bezig geweest met de kerstkadootjes. Ik heb bij verschillende blogdames zulke leuke ideeën gezien. Ik ben meteen aan de slag gegaan. ik kan niet alles laten zien... Want er zijn natuurlijk kijkers die ook een kadootje krijgen, en dan is het geen verrassing meer! Maar deze moest ik jullie laten zien. Ik wilde heel graag voor mijn collega's in plaats van een kaartje, wat leuks geven. Ik had al een leuk idee, maar toen zag ik dit! (jullie moeten echt even op haar blog kijken hoor!) En ik was meteen verkocht. Ik ben meteen spulletjes gaan verzamelen. Geloof het of niet, maar de papieren boterhamzakjes vinden was nog het moeilijkste! Ik heb ze gelukkig gevonden...In Duitsland! Zeg maar eens dat ik niks over heb voor mijn collegaatjes! Ik ben erg benieuwd wat ze er van gaan vinden...


En...Ik heb deze week nog een heerlijke verrassing gekregen! 
Mijn lieve vriendje Har moest een paar weken geleden op zijn werk doorgeven of hij een mannen- of een vrouwenpakket wilde hebben als kerstpakket. Hij koos voor een vrouwenpakket! (lief he?) Donderdagavond kwam hij thuis met een hele mooie grote doos gevuld met een hele boel lekkers van ... RITUALS! Ik heb echt als een klein kind lopen stuiteren door het huis!


Dus als jullie me missen... 
Dan lig ik lekker in bad!

Groetjes San

2 opmerkingen:

 1. Nou San...was ik je collega maar!!! Erg leuk wat je voor ze gemaakt hebt!!! Daar zullen ze zeker blij mee zijn!

  En dan dat pakket van Rituals! Wat lief van Har!!! Dat had Ric ook voor elkaar gekregen...wat een lieve mannen hebben we toch!

  Fijn weekend!

  X Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk kerstcadeautje voor je collega's.
  Je hebt vast veel positieve reacties gehad.
  Fijne feestdagen.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...