Webshop

woensdag 29 september 2010

Zoëdag 29 September

Omdat ik gisteren naar een cursus moest, hadden we vandaag Zoëdag. En we hebben wat heeeel leuks gedaan. Zoë is 9 Oktober jarig, dan wordt ze 3 jaar! En een tijdje geleden zei ik tegen haar: "Zal Sanna voor jou vlaggetjes maken voor je verjaardag?" Dat vond Zoë een leuk idee: "Ja! En een verjaardagskroontje ... en een taart!" Haha, die taart moet mama maar maken zei ik tegen haar, maar dat verjaardagskroontje is ook een goed idee! En daar zijn we vandaag mee aan de slag gegaan. Ze heeft alles "zelluf" uitgezocht. Met K3 op de achtergrond zijn we aan de slag gegaan. Ik vind hem erg leuk geworden, en nog belangrijker! Zoë was er erg blij mee! Tussendoor hebben we toch ook nog maar even wat cakejes gebakken...we konden het niet laten...
Voor ik het vergeet, ik heb hier de basis gevonden voor het verjaardagskroontje!
6 opmerkingen:

 1. Ow San, wat leuk gemaakt!!! Staat haar leuk!! En dan ook nog alles zelf uitzoeken! Dat heeft ze mooi gedaan! Op naar haar verjaardag!

  Gr Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat een mooie en lekkere verjaardag worden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve tante ben jij! En dan die kast vol lapjes. Da's ook smullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh waauw! Dat is nog beter dan de papieren hoed die je op school krijgt van de juf. Je hebt een super leuke weblog. Leuk dat je de mijne volgt, nu heb ik de jouwe ook gevonden. Ik volg je terug! Gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey San, wat een vrolijke blog heb je! Tijd om je te volgen ;-)

  groet
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...