Webshop

zondag 26 september 2010

Kofferbakmarkt

Ik was er nog nooit geweest, op een kofferbakmarkt, maar het is echt heel erg leuk! Rob en mijn moeder zijn echt rommelmarkt bezoekers. En vandaag wilde ze naar een kofferbakmarkt gaan hier in de buurt, dus ben ik mee gegaan. We waren aan de late kant, dat was jammer. Maar het was erg leuk. Ik was zo enthousiast dat ik vroeg of mijn moeder geen zin had om samen de volgende keer ook mee te doen. Dat zag ze wel zitten. Ik ben afgelopen dagen al druk bezig geweest met een grondige (zolder)opruiming, en wat er allemaal weg kan, wil ik daar gaan proberen te verkopen. Ik heb er nou al zin in. Op deze markt had ik al wat leuks gevonden. Het was eigenlijk bedoeld voor Zoë, maar ik denk dat ik het maar zelf hou... voor mijn haakspullen ... even leuk bekleden... En als Zoë het dan ziet, ben ik hem alsnog kwijt! haha.


6 opmerkingen:

 1. Oh ja leuk! Ik zou 'm zeker zelf houden, ziet er zo gezellig uit! Bedankt voor de leuke reactie op mijn blog trouwens. Erg leuk om je enthousiaste berichtje te lezen!
  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, niks gek dat je niks leuks vond!!
  Ik was je voor en had alle leuke spullen al meegenomen!!!

  Hihihi.....nee hoor!!Wij waren wel vroeg,maar ik vond er niet veel leuks tussen zitten!
  We waren eerst naar Thorn, maar daar was helemaal niks!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!! Ben benieuwd naar het eindresultaat!!! Heb net mams je kussen laten zien, vond ze ook helemaal geweldig!!!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Thea!
  Jammer dat we elkaar mis zijn gelopen! Wij waren ook eerst naar Thorn geweest... maar ook wij waren daar snel weg. Hihi ik vind het wel een grappig idee, dat we zondag allebei hetzelfde hebben gedaan, elkaar bijna gezien hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...