Webshop

maandag 3 mei 2010

Zevende Naailes

Vandaag (op het laatste moment nog besloten) hadden we alweer onze 7e naailes. We wilde graag een kleurpotloodrol maken. We hadden weer leuke stofjes uitgekozen, en zijn meteen aan de slag gegaan. We hadden geen patroon dus hebben we zelf uitgepuzzeld hoe we de kleurpotloodrol (mooi scrabble woord!) wilde hebben. Het was eigenlijk best snel gedaan! Ik had gisteravond een paar bloemetjes gehaakt in de kleuren die Tanja en ik stofjes hadden gekocht op de markt in Eindhoven. En die stonden heel leuk bij de kleurpotloodrollen! En weer heb ik een kadootje klaar voor Zoë!!!
Voorlopig hebben we nou geen les meer omdat we aan de vakantie tijd beginnen. Hopelijk kunnen we af en toe er een lesje tussendoor proppen. Hoezo verslaafd? (hihi)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er nu stiften in gedaan....mag dat ook ;) Ga er zeker nog een keer eentje maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi San, Ik was even aan het rondsnuffelen op je blog. Toen ik onderaan je bericht een link zag naar de berichten van je naailessen. Daar was ik wel nieuwsgierig naar....volgens mij wonen wij in 'dezelfde regio'..dus ik dacht; eens kijken waar ze naailessen volgt, misschien is het ook een keer iets voor mij. Maar ik begreep al snel dat jullie geheel persoonlijk begeleiding krijgen,haha. Erg leuk hoor! wel grappig om te zien; want de 'naaijuf' ken ik wel een beetje. Ze kan prachtig weven als ik het goed heb..toch!? :)
    Heel veel moois hebben jullie gemaakt. Maar volgens mij heb je al lang geen lessen meer nodig toch?!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...