Webshop

woensdag 28 april 2010

Zoëdag 28 April

Het is weer Zoëdag! En eigenlijk is die gisteren al begonnen, dus hebben we een Zoëdag XL! Gisteravond hebben we Zoë opgehaald en hebben we eerst frietjes gegeten. Daarna met een ijsje in de hand spelen in de tuin... En daar wordt je heeel vies van, dus daarna lekker in bad! Dat vind Zoë helemaal niet erg, die vind het heerlijk in bad. Na het bad hebben we nog even wat TV gekeken en daarna lekker slapen.
Vanmorgen heeft ze lekker uitgeslapen, dat gaat heel goed bij Sanna want die heeft rolluiken! Het was al vroeg heerlijk weer dus waren we eigenlijk al meteen in de tuin. Har heeft een boot waar hij graag mee gaat vissen, en die staat bij ons in de tuin. We willen heel graag met Zoë een keer gaan varen, maar vandaag kon dat helaas niet omdat Har moest werken. Maar we gingen even kijken of we het kleine reddingsvestje konden vinden. Het was even zoeken, maar we vonden het. We hadden Zoë al in de boot gezet om te kijken of ze het leuk vond (ze vond het een feest in de boot!). Dus vertelde we haar dat als we gaan varen ze wel haar reddingsvestje aan moet, anders mocht ze niet mee. Nou ja ... Je snapt het al ... Ze wilde meteen het reddingsvestje aan! En dat hoefde ook niet meer uit!Toen we haar toch zo ver kregen om het reddingsvestje uit te doen, wilde ze toch nog steeds varen. Ze heeft hier een heel klein opblaasbootje voor de pop, en wat doet ze? Ze pakt dat bootje en gaat naar het vogelbadje ... Legt daar het bootje in en ... Gaat er op zitten!!! Ik heb helemaal in een deuk gelegen, wat een leuk gezicht was dat. Ze zei: "Dit bootje is een beetje te klein!" Als ik de foto's zie moet ik weer lachen!1 opmerking:

  1. Hahahah gekke trien! Dat bootje is inderdaad veel te klein!!! Nu hopen dat het snel lekker is op een woensdag en jullie allebei vrij hebben zodat jullie kunnen gaan varen in de ECHTE boot!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...