Webshop

dinsdag 27 april 2010

Stoffenmarkt Eindhoven

Vandaag zijn we (Tanja, de naai juf en de vriendin van de naai juf) naar de stoffenmarkt in Eindhoven geweest. We hadden heerlijk weer en het was super gezellig. Tanja en zijn goed geslaagd (eigenlijk te goed...)! Er was keuze zat, echt bij iedere kraam was er wel iets moois te vinden. Op een gegeven moment moesten we streng zijn, en tegen elkaar zeggen: "We hebben genoeg !" Voorlopig kunnen we weer aan de slag met onze prachtige aanwinst. Ik weet zeker dat Tanja vanmiddag alweer wat heeft gemaakt van haar nieuwe stofjes! Ik ben benieuwd...
Ik kon er niet mee beginnen want vanavond slaapt Zoë bij ons, en dat vind ik ook erg leuk!

3 opmerkingen:

 1. Zo.....dat is de buit??

  Geen wonder dat jullie moesten zeggen, nu stoppen!!!

  Leuke stofjes zijn het wel!!

  Via via beland ik op je blog, en ik ga je maar meteen linken op mijn Creablog!!

  Groetjes Thea en tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi San,

  Ik zie dat je op mijn Tuinblog beland bent!!

  Ik dacht eigenlijk dat mijn Crea by Thea blog meer jou interesse zou hebben.Ik las dat jij ook net als ik, heel veel dingen leuk vind om te doen. Dat heb ik ook, is alleen lastig.....want je hebt altijd tijd tekort op die manier!!

  Heb jij daar ook last van?

  Groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai San!

  Jawel, ik ben meteen aan de slag gegaan...heb wat hartjes gemaakt en vandaag een moooooooie tas!!! en twee briletui's...nu moet ik stoppen met naaien, want de mannen komen soep met pannekoeken eten na het golfen....pfff dat wordt dus flink bakken met 4 hongerige kerels!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...