Webshop

donderdag 15 augustus 2013

I'm back!

Hallo allemaal!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blog geplaatst heb. Dit had allerlei redenen, maar de voornaamste reden was eigenlijk wel, dat ik de inspiratie een beetje kwijt was. Maar nu wil ik het weer op gaan pakken. Het laatste half jaar ben ik weinig creatief bezig geweest. Maar ik onze vakantie heb ik het haken weer opgepakt, en heb de smaak weer te pakken. Daar horen jullie snel over! Maar dit eerste blogje wil ik beginnen met goed nieuws!

In Mei is onze flatcoated retriever River heel erg ziek geworden. Hij kreeg plotseling de auto immuun ziekte AIHA. Hij was zijn eigen bloed aan net afbreken. Het ging zo slecht met hem, dat we bang waren hem te verliezen. Maar na een harde lange strijd, hebben we vandaag goed nieuws van de dierenarts gekregen! River heeft een lange tijd prednison gekregen, en onlangs zijn we begonnen met afbouwen. En vorige week heeft River zijn laatste tablet gekregen. En na een week zonder prednison hebben we gisteren een weer een bloedtest laten doen ... En, alle bloedwaardes zijn de goede kant op aan het gaan! Hij is er nog steeds niet, maar hij bijna weer de oude. Mijn dag kan niet meer stuk! En dit wou ik graag met jullie delen in mijn eerste blogje na een hele lange tijd.

Binnenkort meer over wat ik allemaal gemaakt heb, over Zoë en Dean, over River, vakanties ... Enz. Kortom I'm back!


Groetjes San

4 opmerkingen:

 1. YAAAAAAAY you're BACK!! You were missed :-)
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat fijn zeg dat het weer goed gaat met jullie mooie en lieve Flat Coated Retriever!(prachtige honden en zo lief!Mijn collegaatje heeft er ook 2)Nou een mooiere nieuwe start weer kun je niet hebben om het bloggen weer op te gaan nemen....ik ben overigens benieuwd naar je haaksel en ehhh pracht foto van River!


  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...