Webshop

donderdag 6 januari 2011

Wie is de Mol 2011

Al een paar weken weet ik dat vandaag Wie is de Mol begint. Ik ben helemaal weg van dat programma. Ik heb ieder jaar weer allerlei theorieën. En ieder jaar zit ik er weer naast! Ik heb het nog nooit geraden...
Har belde mij vanavond vanaf zijn werk even op: 
"Vanavond is de Mol, he? Ik ben benieuwd hoe snel jou Mol er dit jaar uit is!" 
Maar... ik laat me niet van de wijs brengen! Om half 9 zit ik klaar voor de TV. Nog gauw even een smsje naar mijn zus sturen ( Die is ook een trouwe Molkijker): "We gaan weer Mollen!" En wat stuurt ze mij terug? :
"Weet jij al wie de Mol is? Dan weet ik alvast wie het dan niet is...!" 
Mijn omgeving heeft dus veel vertrouwen in mijn theorieën...

Wie is de Mol 2011? 
Ik denk Art Rooijakkers...
Waarom? Hij was erg relaxed, wist de vragen goed en snel te beantwoorden in de bus. 

Ik ben erg benieuwd of er nog meer Molkijkers zijn!
 Op naar volgende week donderdag!

Groetjes San

7 opmerkingen:

 1. Ik hou van Wie is de mol!!!
  Helaas moest ik het vanavond missen vanwege onverwachte visite...
  Gelukkig kijk ik het morgen zo terug op internet hihi ;)!
  En je bent niet de enige die er altijd naast zit hoor...... Hier zit er nog 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JAAAA, ik kijk ook!!! Heb het vandaag met een half oog moeten kijken omdat ik een belangrijk telefoontje kreeg, maar kijk zeker deze week nog terug. Ik hou de rest allemaal niet zo bij....Ooit, lang, lang geleden, wist ik het een keer, maar dat was stom geluk, haha. Voor de rest heb ik echt nooit een idee!! Ik roep dan wat en die gaat er dan die aflevering meestal uit....zucht.... Wel heel cool om te volgen, ben weer benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat ook aan Art te denken, vanwege de opdruk op zijn shirt. Chinese tekens kan ik niet ontcijferen maar er zou zomaar 'mol' kunnen staan nietwaar ;-)
  Veel mol-plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook verslaafd. Al vanaf den beginne ben ik een Molkijker.... En tja, ik heb ook nog nooit goed geraden wie de mol is. op dit moment denk ik die vrouw met die krullen van de KRO (ik weet even niet meer hoe ze heet). Maar volgende week zal ik wel weer een andere mol hebben.....
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat T-Shirt van Art blijft ook maar in mijn hoofd steken... Ik heb vanmiddag de herhaling gezien, en ik blijf toch bij Art! Har zei: "Dan zal die er de volgende week wel uit gaan!".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook een mol kijker. Ik heb het ook altijd mis gehad. Maar ik denk nu ook Art. Idd zijn taksten op zijn shirts. Wat bijvoorbeeld is Born in EHV?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Bianca! Leuk nog een molkijker! Ik was vorige week om gegaan van mol...Ik was er zeker van dat Horace de mol was, maar zie...hij is er meteen uitgegaan! Ik kan het dus nog steeds! Ik ben maar weer veilig terug gegaan naar Art. En die tekst "Born in EHV" Ik dacht dat dat betekende Born in Eindhoven...Maar ik kan het mis hebben hoor.
  Succes met Mollen!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...