Webshop

dinsdag 7 december 2010

En de winnaar is ...

Vanmiddag heb ik alle (26) namen op briefjes geschreven. Het leek mij leuk om allerlei kleuren papier te gebruiken, maar dan hadden de namen op een roze briefje meer kans gehad! ( Dat is namelijk de lievelings kleur van Zoë!) Dus iedereen gelijke kansen, iedereen een roze briefje! Zoë vond het geweldig om te doen. Als het aan haar lag hadden we 26 winnaars! Ieder briefje werd vol spanning uit het mandje gehaald en met een luid TADAAAA bekend gemaakt. Maar de eerste heeft gewonnen. En wie is het geworden?Gefeliciteerd Maaike! Stuur je me even een mailtje met je adres? Dan hoop ik dat je snel van je boompje, opstrijkbaar plakmiddel en andere kleine kadootjes kunt genieten! Ik ben benieuwd hoe jou boompje gaat worden. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om mijn boompje te versieren.
Oh ja Maaike, van Zoë heb je ook een Give - Away!:


Een lekkere natte chocoladezoen!


7 opmerkingen:

 1. Hahaha, wat een geweldige chocoladezoen! En ook gefeliciteerd van mij Maaike :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeeeeerd! Hahaha, die snoet!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats Maaike and I think you should get 2 chocolate kisses!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heeft Zoë weer goed gedaan!! Gefeliciteerd Maaike en....laat je het versierde boompje ook nog zien?? Geniet er in ieder geval van en San; bedankt voor je leuke give away hoor!!! Een leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey San en andere lieve dames, dankjulliewel!! Ik ben helemaal blij, zooo'n mooi boompje, ik kan haast niet wachten tot ie hier is en ik kan beginnen met versieren! Oh... zo leuk om te winnen :-) En Zoë is geweldig, ze krijgt van mij een dikke zoen terug! En San Natuurlijk Ook.
  Liefs en fijne dag allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Maaike!

  En die heerlijke chocozoen van Zoë, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha lieve San, je Fantastische Pakket is vandaag met de post gekomen! Echt Geweldig wat je er allemaal ingestopt hebt... zo leuk en lief, dankjewel! Hoe heb je die geur in dat hartje gekregen? En de boom is nog groter dan ik verwacht had, super... Hier ga ik heel veel plezier van hebben! Kijk op creJJtion voor de foto's.
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...