Webshop

dinsdag 12 oktober 2010

Zoëdag 12 Oktober

Gisteravond is Zoë al naar ons gekomen. Ze heeft weer mogen sjoleren! Zaterdag was ze jarig, en toen heeft ze heel veel kadootjes gekregen. Alleen niet van ons! Wij hadden het maar even bewaard... En dus had Zoë gister nog een klein feestje. Ze heeft van ons een fototoestel gekregen! Eentje waar je ook muziek op kan zetten, waar ook spelletjes op zitten en je kan er ook nog mee filmen. Ze vond het geweldig. Ze heeft gisteravond al een heleboel foto's gemaakt. Ik had er ook al wat muziek opgezet, en dat vond ze ook super! Vandaag heeft ze ook de hele dag met haar fototoestel gespeeld.

  
Toen ze s'middags even haar middagdutje deed, heb ik het kussentje afgemaakt waar ik mee bezig was. Ik heb een kussentje gehaakt in de kleuren van onze bank.


6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met Zoë! Je kunt zo zien dat ze haar cadeau leuk vindt. Ze is helemaal geconcentreerd bezig (-:
  Je kussen is echt leuk geworden!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kussentje San, goed gelukt! Heb je de hoes om het kussen vastgemaakt of met een rits of iets dergelijks?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Maaike: Ik heb het gewoon om het kussentje vast gemaakt. Ik wilde het eerst met knoopjes vast maken, maar ik had geen leuke (grote) knoopjes liggen. Dus daar moet ik nog naar opzoek...Voor een volgend kussentje!
  Je hebt een leuke blog! Ik zal zeker vaker bij je komen kijken!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi San! Ik heb een stofje van je gekregen via de lapswap! Een rood met wit streepje met snoepige bloempjes, ontzettend leuk! Ik ben er echt heel blij mee! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Wat een leuk kussen heb je gemaakt zeg. En leuk dat je weer mee deed met Link Your Stuff!
  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...