Webshop

donderdag 22 juli 2010

Zoëdag 20 Juli

Maandagavond is Zoë weer bij ons blijven slapen. Het was nog erg warm en we wilde even gaan afkoelen aan het water. Toen we weg wilde rijden kamen Patrick, Corinne en de kinderen aangereden. Die waren net terug van hun vakantie naar Turkije. Ze hadden een hele rit achter de rug en wilde ook graag even de benen strekken, dus zijn ze met ons mee gegaan naar de asseltse plassen. Zoë vond dat geweldig, want haar nichtje daisy en neefje Vinn gingen dus ook mee naar het water. Vinn was erg moe van de hele reis, maar Daisy had nog genoeg energie om lekker met Zoë op het strandje te spelen.


Om half 10 zijn we weer naar huis gegaan. Zoë zat helemaal onder het zand en moest dus nog eventjes in bad. Doodmoe is ze 's avonds in slaap gevallen.
De volgende dag zijn we weer met ons bootje gaan varen. Eerst moesten Zoë en ik nog even boodschappen halen om te kunnen picknicken op de boot. Toen we met ons bootje bij de trailerhelling kwamen, zagen we de zwarte zwanen met kleine zwaantjes erbij. Zoë vond ze erg lief! mag ik ze aaien? Ik wil die hebben!

 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...