Webshop

dinsdag 18 mei 2010

Mandje

Over 3 weken gaan we op vakantie naar Zweden. En ik wil dan graag mijn haakspullen meenemen, alleen ik had er nog niks leuks voor. Nou zag ik dat Miekk een heel leuk mandje had gemaakt, met een link naar het patroon. Dus ik heb eens bekeken of ik die ook kon maken. Ik moest er wel wat aan veranderen. Hij moest een stuk groter worden, en ik wilde er vakjes in hebben voor mijn schaar en haaknaalden. Het was even puzzelen, maar het is gelukt! Het is een fris mandje geworden, klaar voor de vakantie!


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk mandje zeg! leuk ook die vakjes voor je naalden en schaar!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit dat mandje. Fijne vakantie naar Zweden,ik ben ook zo'n liefhebber,wij gaan ieder jaar twee keer, eens in de winter en eens in de zomer. Waar ga je ergens op vakantie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ilse,

  Wij willen dit jaar eens het Midsommarfest meemaken. En we hebben daarvoor een camping uitgekozen die in de buurt van Gävle ligt (boven Stockholm).Maar we gaan met de caravan een beetje rond trekken. Waar we het leuk vinden daar blijven we! Heerlijk, ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whow wat een leuk tasje heb je weer gemaakt zeg! Ik heb alweer zin in onze volgende naailes! Wat zullen we gaan maken???

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...