Webshop

woensdag 28 april 2010

Kadootje voor Zoë!

Zoë heeft vandaag de hele dag in de tuin gespeeld. Heerlijk met water geknoeid, maar ook met de pop gespeeld. Dat vind ze ook erg leuk om te doen. Nou had ik wel een poppenbedje, maar geen dekentje voor er in. Dus gebruikte we een kussensloop. Nou, dat kan dus echt niet he! zeker niet als je naailes hebt!!!! Dus heb ik vanavond een kadootje voor Zoë gemaakt! Ik ben benieuwd wat ze er van vind...


Ik kon geen goeie foto's maken omdat het al laat was (en donker), maar ik kon niet wachten om dit om mijn blog te zetten. Ik vind hem zelf erg leuk geworden. De pop kan nou heerlijk onder een dekentje liggen. Aan de achterkant van het dekentje heb ik fleece gebruikt. Het was even een uitzoekerij met die vierkantjes, maar ik vind het zelf aardig gelukt. Nou nog een matrasje en een kussentje!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sanna,

  Het ziet er idd hel erg leuk uit! Vrolijke frisse kleurtjes, die zal Zoë wel mooi vinden. Dat denk ik .....uhh wat zeg ik, ik weet het wel zeker!!

  Ben benieuwd hoe of de rest word.Onze kleindochter is begin deze maand 1 jaar geworden, ze speelt nog niet echt met poppen.
  Maar wie weet, kan ik ook nog een keer iets in die richting maken.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He San!

  Leuk gemaakt meis!!!! Daar zal ze blij mee zijn!!!

  groetjes Sies

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...