Webshop

woensdag 24 maart 2010

Zoëdag 24 Maart

Speeltuinentocht!

Vandaag hadden Zoë en ik een leuk idee. We hebben een tas gevuld met broodjes, drinken en wat lekkers. Toen zijn we naar Oma gefietst en we hebben we samen een speeltuinentocht gehouden! Zoë vond het geweldig. We waren vroeg vertrokken zodat we alle tijd hadden om te spelen, want Zoë slaapt s'middags nog even en dan moeten we thuis zijn.

De eerste speeltuin was bij Oma in de buurt. Ze hadden daar een echte kabelbaan! Die was erg leuk. Het zonnetje scheen al lekker, maar we moesten de jas nog wel aanhouden.

De tweede speeltuin was ook erg leuk! Er was maar 1 toestel, maar Zoë vond deze speeltuin de leukste. Ze was er niet weg te slaan. Ze wel 100 keer van de glijbaan gegaan. En tussendoor maar zelf verzonnen liedjes zingen. Echt heerlijk!

Bij de derde speeltuin begon het zonnetje al lekker te schijnen. Daar konden we de jas al uit doen. In deze speeltuin was heel veel te doen! Er stond ook een picknicktafel, dus hebben we daar lekker wat gegeten en gedronken. Natuurlijk hadden we wat broodjes over en die hebben we aan de eendjes en zwanen gevoerd. De buitenlucht maakte Zoë moe. Dus zijn we rond 1 uur naar huis gefietst. En Zoë werd steeds stiller... We zijn nog even met Oma mee naar huis gefietst, maar daarna moesten wij nog 15 minuten verder fietsten! Ik dacht, dat redden we we nooit! Dan ligt ze allang op de fiets te slapen. Ik heb dus 15 minuten geprobeerd haar wakker te houden. Dat is gelukkig gelukt! Toen we thuis waren is ze meteen gaan slapen. In bed zei ze: "Gaan we zo kleuren?"

1 opmerking:

  1. Wat leuk!!! EN het was er vandaag het perefecte weer voor!!! Ik ben ook een blokje omgeweest met de meiden Broen. En die medeliefjes in haar haar!!! Schattig!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...