Webshop

vrijdag 1 januari 2010

Welkom 2010!!!

Allereerst wil ik iedereen een geweldig 2010 wensen. Hopelijk gaan er heel veel wensen uitkomen!

Eindelijk is het 2010. Er leek voor ons geen einde aan 2009 te komen. We hebben een hoop ellende gehad. Maar nou kunnen we aan een nieuw jaar gaan beginnen, en ik heb er zin in!
Ondanks alle ellende zijn er toch ook leuke dingen geweest in 2009. En aangezien ik in deze blog het wil hebben over "De leuke dingen in mijn leven" zijn dit de hoogtepunten van 2009:

Op de eerste plaats staat zeker onze vakantie naar Zweden. We gaan ieder jaar op vakantie naar Zweden. In het begin huurde we huisjes, maar sinds een paar jaar gaan we met de caravan. In 2009 zijn we voor het eerst met onze eigen caravan 2 weken naar Zweden geweest met z'n tweetjes! Dat was echt heerlijk. Het hoogtepunt van die vakantie was ons bezoek aan het Tiveden Natonial Park. Het was daar echt zo ontzettend mooi. Als je er in de buurt bent moet je er zeker gaan wandelen.

Een andere hoogtepunt in 2009 was dat we de Sauna ontdekt hebben. Heel lang geleden ben ik wel eens met vriendinnen naar de sauna geweest. Maar in 2009 was het voor Har de eerste keer dat hij naar de sauna ging. En hij vond het heerlijk. We hadden een heerlijk arrangement, en we hebben echt kunnen genieten. Dat moeten we in 2010 zeker vaker gaan doen!

En verder was het ook erg leuk om weer met mijn nichtje (vriendin) Tanja naar de Kreadoe te gaan. Vroeger gingen we altijd samen naar de Kreadoe. Vol inspiratie kwamen we dan terug. Heerlijk was dat. Maar de laatste jaren kwam het er niet meer van. En dit jaar zijn we weer samen gegaan. En het was weer ouderwets genieten. We werden zelfs beloond! We vonden 50 euro! Daar zijn we lekker samen van gaan eten, als afsluiter van een hele leuke dag. Die dag heeft me weer zoveel inspiratie gegeven dat ik het knutselen weer heb opgepakt. Ik heb nu zelfs een eigen hobbyzolder!

En als klapper, aan het einde van het jaar, natuurlijk het trouwen van Mam & Rob op 31 december 2009. Dat was ook een hele byzondere dag.

En nou beginnen we aan 2010. We hebben leuke plannen. We willen dit jaar 4 weken met onze caravan naar Zweden. We hopen dan met het Midsommar daar te zijn. Waar we naar toe gaan weten we nog niet, dat moeten we nog helemaal uit gaan zoeken. Dus als er iemand een leuk idee voor heeft...laat het ons weten.

1 opmerking:

  1. He Kiske,

    Ik ben blij dat ik heb mee kunnen dragen aan een van de hoogtepunten voor jou in 2009!!! Jij ook bij mij hoor, ik ben vooral heel blij dat we na een lange tijd van weinig contact elkaar weer helemaal hebben gevonden!!!

    X Ajnat

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...