Webshop

zondag 26 december 2010

Eerste kerstdag

Wat een heerlijke eerste kerstdag hebben we gehad! Het was alleen erg jammer dat Har moest werken. Dus heb ik het met River s'morgens maar gezellig gemaakt! We hebben een echte winter wandeling gemaakt. Er waren plekken bij dat River echt in de sneeuw verdween! Er is echt zoveel sneeuw gevallen bij ons...geweldig! Ik denk dat er wel 30 cm ligt. 
River vind het echt superleuk zo'n dikke pak sneeuw!


's avonds zijn we met de hele familie bij Rob en mijn moeder gaan eten. En we hadden ook wat kadootjes. Ik had voor ieder stel een groot memobord gemaakt.


We hadden allemaal hele leuke kadootjes gekregen. 1 kadootje wil ik jullie toch even laten zien. Ik heb het van mijn zus en haar vriend ( mama en papa van Zoë) gekregen. 
Mooi he?


Voor iedereen nog een hele gezellige 2e kerstdag !
morgen wordt ik alweer 41...........ben net een beetje gewend aan 40!

Groetjes San

3 opmerkingen:

 1. Ha San, we zijn een beetje ingesneeuwd hier in Zweden dus vanuit een hotel met goede internetverbinding kan ik even bloggen :-). Wat een mooie cadeaus heb je gemaakt en gekregen zeg! Fijne feestdagen verder,
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I hope you had a wonderful Christmas and best wishes for the year ahead!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig cadeau heb je gekregen, zou voor mijn moeder ook erg handig zijn. Haar naaibak puilt uit van het garen! De memoborden heb je heel leuk gemaakt, leuk dat je er ook al foto's in had gedaan.
  Nog gefeliciteerd met je 41ste verjaardag. Hopelijk heb je een leuke dag gehad.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...