Webshop

vrijdag 15 oktober 2010

Tasjes voor Daisy en Zoë.

Zondag komt Daisy een paar dagen bij oma logeren. Daisy is het eerste kleinkind van mijn moeder, ze is het dochtertje van de zoon van mijn moeder haar man. Ze is altijd heel graag bij oma, maar sinds oma ver bij haar uit de buurt is gaan wonen, zien ze elkaar niet zoveel meer. En nou komt ze in haar herfstvakantie een paar dagen de schade in halen! Zoë is helemaal weg van haar grote nichtje! En zij verheugd zich er ook heel erg op. Zij blijft dan ook een paar dagen bij oma slapen. Ik heb voor hun allebei een tasje gemaakt. Allebei dezelfde! Ik hoop dat ze hem leuk vinden. Toen ik het Zoë aan de telefoon vertelde, stond ze te stuiteren bij oma in de kamer! "Dezelfde als Daisy! Dezelfde als Daisy!!!"5 opmerkingen:

 1. Ow wat een SUPER leuke tasjes!!!! Daar zullen de dames blij mee zijn...is toch fijn dat we nichtjes hebben om leuke dingen voor te maken (bij gebrek aan eigen kids...)

  X Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo San,
  Ik zag dat je een nieuwe volger was op mijn blog, leuk! natuurlijk moet ik ook even bij jou kijken. Mooie tasjes heb je gemaakt. Zelf heb ik ook een 'tassenmaaktik'. Groetjes Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige mooie fleurige tasjes zeg!
  Super!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...