Webshop

zondag 31 oktober 2010

Kacheltje!

Vandaag zijn Rob, mijn moeder en ik weer naar Heythuysen geweest. Daar was weer een kofferbakmarkt. Het was eigenlijk de bedoeling dat we er zelf zouden gaan staan, maar dat is niet gelukt. Omdat het vanmorgen had geregend was de markt dit keer binnen, in een grote loods. Ik had er veel zin in want vorige keer hadden we ook veel leuke dingen gezien. Ik ben lekker op mijn gemak langs alle prullen gelopen, en helemaal op het einde vind ik daar een heel mooi kacheltje! Ik was meteen verliefd. Ik zag hem al helemaal staan onder ons nog te bouwen overkapping! Rob heeft hem goed nagekeken voor me, en toen mocht ik hem voor een leuk prijsje meenemen! Ik ben er echt superblij mee.


Later vonden we ook nog een haakboekje. Voor 10 cent... Nou ja...! Ook daar was ik erg blij mee. Er staat in dat boekje beschreven hoe je kantjes moet haken, en daar was ik al een tijdje naar op zoek!


Helemaal voldaan zijn we weer richting huis gegaan, maar onderweg zijn we ook nog even naar een herfstbazaar op een basisschool gegaan. Ook dat was erg leuk. Ik heb daar wat leuks gezien. Ik heb vanmiddag even zitten proberen, maar hier laat ik jullie snel meer over zien! 3 opmerkingen:

  1. Wow, wat een geweldig kacheltje! Daar kun je heel wat koude avonden omheen zitten! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow wat een leuke kachel! Dat word gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...